Najskôr si pripravíme kukuričné cestíčko. Hladkú múku s kukuričnou, prášok do pečiva a soľ zmiešame (môžeme podľa chuti pridať aj korenie, štipľavú papriku a pod.), pridáme rozhabarkované vajíčko a po troškách podľa potreby primiešavame pivo (môžeme nahradiť vodou) tak, aby nám po dôkladnom spojení surovín vzniklo hustejšie cestíčko. Cestíčko necháme chvíľu odpočívať.
Zatiaľ si do vyššieho hrnca (nie zbytočne veľkého, stačí s priemerom, aby sa nám do neho vošli párky, ale aby boli v oleji ponorené) nalejeme dostatok oleja, ktorý necháme riadne rozohriať. Párky (ak sú príliš dlhé) prípadne narežeme na polovice, alebo na nami vyhovujúcu veľkosť – dĺžku.
Párky namáčame do pripraveného cestíčka a dáme do rozpáleného oleja vypražiť do zlatohneda. Párky musia byť počas vyprážania v oleji celkom ponorené, aby sa cestíčko na párkoch horúcim olejom zo všetkých strán zafixovalo a nerozlievalo sa.
Po vytiahnutí z oleja ich kladieme na papierové obrúsky, aby sme odstránili prebytočný olej.
Pre lepšiu manipuláciu a jednoduchšie jedenie ich napichneme na drevenú špajdľu, pomocou ktorej si môžeme párky v cestíčku namáčať do obľúbenej omáčky či dresingu.