Rožky nakrájame na menšie kúsky, surovú kuraciu pečienku umyjeme (ak je potrebné očistíme od blaniek) a nahrubo nakrájame. Nakrájané rožky aj pečienky dáme do misy, pridáme rozšľahané vajíčka, masť (môžeme ju nahriať alebo úplne roztopiť aby sa lepšie zamiešala do zmesi), prelisovaný cesnak, osolíme, okoreníme a pridáme sušený majorán. Dôkladne premiešame. Zmes natlačíme do pevnejšieho sáčku alebo najlepšie do fólie na tlačenku (ja som použila fóliu na grilované kura). Vytvarujeme knedľu, vytlačíme vzduch a z oboch strán fóliu pevne zaviažeme, aby nám zmes počas varenia nevytiekla. Vložíme do vriacej vody a varíme približne 40 minút. Uvarenú knedľu vytiahneme z fólie a ešte teplú krájame na plátky. Podávame klasicky ako prílohu k mäsu, kyslej kapuste a podobne, alebo len k zeleninovému šalátu. Výborne však chutí aj samostatne za studena.