• Dnes je: Streda 23. augusta 2017 meniny má Filip

Farebné kuracie mäsko


Počet porcií :

3

Doba prípravy :

30 min.

Spôsob prípravy :

Varenie

Ingrediencie :
kuracie mäso bez kostí 250 g
olej 100 g
soľ
cibuľa veľká 1 ks
strúčiky cesnaku 2 ks
mletá sladká červená paprika
kečup 2 pol. lyžica
smotanový syr 200 g
bujón mäsový 1 ks
paprika rôzne farby 150 g
Postup prípravy :
Cibuľu pokrájame nadrobno, v panvici ju speníme dozlatista a vhodíme mäso pokrájané na rovnaké kúsky. Všetko dobre opečieme, pridáme prelisovaný cesnak a zalejeme trochou vody, v ktorej sme rozmrvili mäsový bujón. Znova podusíme, pridáme mletú papriku, soľ, kečup a pokrájané papriky. Keď je už mäso takmer mäkké, pridáme syr, všetko zamiešame a chvíľu podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo cestovinou.

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť


Recepty naše tipy