Horčicové kuracie prsia v šunke
mrkva nakrájaná na 6cm paličky 2 ks
zeler nakrájaný na kocky 200 g
tymián 1 pol. lyžica
prsia kuracie 2 ks
celozrnná horčica 1 pol. lyžica
parma šunka 2 plátok
Predhrejeme rúru na 200°C. Zeleninu a tymián dáme na plech. Kuracie prsia potrieme so všetkých strán horčicou a obalíme v šunke. Kuracie prsia položíme na zeleninu a dáme piecť do rúry na 30 minút. Podávame. Jednoduchá a ľahká večera. Môžme použiť aj inú zeleninu, alebo viacej druhov zeleniny podľa chuti.
Doporučené prílohy :
ryža, opečené tousty alebo bageta
Ozdobíme petržlenovou vňatkou, alebo bazalkou.
Recepty naše tipy
Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.