Šošovicu vopred namočíme, pridáme bobkový list a uvaríme do polomäkka. Kuracie prsia umyjeme osušíme, nakrájame na kúsky, nasolíme, ochutíme mletým farebným a karí korením. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na tenšie kolieska. Pripravíme si wok alebo väčšiu panvicu.
Na olivovom oleji krátko orestujeme cibuľu a minútu – dve dusíme pod pokrievkou. Potom pridáme lyžičku až dve karí korenia, štipku škorice, trochu drvenej rasce, dobre premiešame s cibuľou, prikryjeme a dusíme cibuľu celkom do mäkka. K podusenej cibuli pridáme pripravené kuracie mäso, ktoré na rýchlo zo všetkých strán osmahneme (tak aby sa kuracie kúsky na povrchu zatiahli). Prikryjeme a mäso chvíľu podusíme. Občas premiešame a ak je potrebné podlejeme troškou vývaru z uvarenej šošovice. Keď je mäso mäkké, pridáme scedenú vopred uvarenú šošovicu, premiešame a ešte krátko spolu podusíme (približne 12 minút).