• Dnes je: Sobota 18. novembra 2017 meniny má Eugen

Kapor s jablkami


Kategória: Ryby

Počet porcií :

4

Doba prípravy :

20 min.

Spôsob prípravy :

Grilovanie

Ingrediencie :
4 porcie kapra 480 g
jablko 1 ks
olej 2 pol. lyžica
maslo 2 pol. lyžica
mleté biele korenie
soľ
Postup prípravy :
Porcie kapra posolíme, pokoreníme, pokvapkáme olejom a rozložíme na olejom potreté štvorce alobalu. Vložíme na spodnú časť grilu, po 6 minútach grilovania ich obrátime a navrstvíme postrúhané jablko zmiešané so zmäknutým maslom, dopečieme.

Doporučené prílohy :

Zemiaky, biely chlieb.

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť


Recepty naše tipy