Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku a premiešame. Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú polovicu cibule, pridáme kuracie kúsky, rozmrazenú zeleninovú zmes a krátko pražíme pokiaľ sa mäso nezatiahne. Mäso so zeleninou zalejeme kuracím vývarom (môžeme použiť aj zeleninový) a dusíme pokiaľ nie je mäso mäkké (približne 15 - 20 minút). Podľa potreby počas dusenia podlejeme ešte vodou. Zatiaľ na oleji prudko a krátko opražíme druhú polovicu nadrobno nakrájanej cibule a premytú ryžu, zalejeme kuracím vývarom a uvaríme domäkka. Uvarenú ryžu zmiešame so zmesou kuracieho mäsa a zeleniny, dobre premiešame a podľa potreby ešte dochutíme soľou a korením.