• Dnes je: Štvrtok 20. júla 2017 meniny má Iľja, Eliáš

PEČEŇOVÁ PAŠTÉTA - domáca

Počet porcií :

30

Doba prípravy :

160 min.

Spôsob prípravy :

Iný spôsob

Ingrediencie :
bravčové mäso 2 kg
bravčová slanina 2 kg
bravčová pečeň 1 kg
tuk-najlepšie hasací 4 pol. lyžica
Postup prípravy :
Mäso, slaninu a pečeň premlieť na hustom mlynčeku dva krát, pridať tuk (my ešte potom rozmixujeme všetko na mixéri aby bola jemnejšia), dochutíme soľou a mletým korením podľa chuti, dáme do štvrťkilových konzerv - krabíc (cca 30 ks), prípadne zaváraninových pohárov na závit a variť 2 hodiny v kotli (prípadne vo väčšom hrnci).

Obtiažnosť prípravy :

Stredná náročnost


Recepty naše tipy