• Dnes je: Utorok 24. októbra 2017 meniny má Kvetoslava

Šalát z červenej kapusty

Počet porcií :

3

Doba prípravy :

12 min.

Spôsob prípravy :

Iný spôsob

Ingrediencie :
červená hlávková kapusta 1/2
syr Feta 100 g
jarná cibuľka 4 - 5 ks
šťava citrónová 1 - 2 pol. lyžica
soľ
mleté čierne korenie
smotana kyslá 180 g
Postup prípravy :
Polovicu hlávky červenej kapusty narežeme na drobné rezance, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku, na kocky nakrájaný syr, kyslú smotanu a dôkladne premiešame.

Doporučené prílohy :

čerstvé pečivo alebo chlieb

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť

Poznámky :
kyslú smotanu môžeme nahradiť bielym jogurtom

Recepty naše tipy