• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Hydinové fašírky s paprikami


Počet porcií :

2

Doba prípravy :

45 min.

Spôsob prípravy :

Vysmážanie

Ingrediencie :
mleté hydinové mäso 300 g
farebné papriky 60 g
strúhanka
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
majorán
olej
Postup prípravy :
Očistené papriky pokrájame na malé kocky a prudko orestujeme na oleji. Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, mletou paprikou a majoránom. Pridáme vychladnuté orestované kúsky paprík a podľa potreby na zahustenie strúhanku. Premiešame a necháme v chlade odstáť 10 - 15 minút. Z mäsovej masy formujeme okrúhle fašírky a vyprážame ich na rozohriatom oleji z oboch strán.

Doporučené prílohy :

zemiaková kaša, miešaná zelenina

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.