• Dnes je: Sobota 26. apríla 2025 meniny má Jaroslava

Bravčová restovaná pečeň

Doba prípravy :

30 min.

Spôsob prípravy :

Varenie

Ingrediencie :
bravčová pečeň
olej
cibuľa
korenie nové
soľ
paprika sladká mletá
kečup
Postup prípravy :
Cibuľku si nakrájame na kúsky a dáme na panvicu na rozpálený olej orestovať. Keď je cibuľka do ružova orestovaná, pridáme nakrájanú peceň. Pečen spolu s cibuľkou restujeme. Keď je pečen mäkká, tak pridáme pariku, soľ, korenie a nakoniec kečup.

Doporučené prílohy :

chlieb, ryža, zemiaky

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.