Pripravíme si cesto:
Do väčšieho hrnca (ktorý dáme nad paru) dáme maslo, polámanú čokoládu, cukor, kakao a Baileys . Všetko spolu miešame, roztopíme a dôkladne spojíme v jednu masu. Za občasného miešania necháme trocha vychladnúť (aby nebolo celkom horúce), potom primiešame potupne vajíčka a preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, sódou bikarbónou a štipkou soli. Dobre premiešame.
Cesto vylejeme do maslom vymazanej a múkou vysypanej tortovej formy (použila som priemer 25 cm) a dáme upiecť do vopred vyhriatej trúby (170 °C, doba pečenia približne 40 min.).
Pokiaľ sa cesto pečie, pripravíme si polevu:
Nad parou roztopíme maslo s čokoládou, pridáme smotanu a Baileys, len krátko spolu prevaríme (aby sa všetky prísady spojili), odstavíme a za občasného premiešania necháme vychladnúť.
Upečené cesto potrieme polevou a necháme v chlade stuhnúť.