• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Huspenina


Doba prípravy :

210 min.

Spôsob prípravy :

Varenie

Ingrediencie :
bravčové koleno 1 ks
paprčky 2 ks
cibuľa 1 ks
mrkva 2 ks
petržlen 1 ks
cesnak 2 strúčik
čierne korenie - zrnka 8 ks
vegeta
soľ
čierne mleté korenie
Postup prípravy :
Koleno a paprčky umyjeme, vložíme do 2,5 litra studenej vody, pridáme očistenú zeleninu, solíme, okoreníme a na miernom ohni varíme asi 3 hodiny. Mäso vyberieme, vykostíme a rozdelíme do misiek alebo tanierov. Vývar precedíme, ochutíme vegetou a pretlačeným cesnakom a zalievame ním mäso v miskách.Uložíme ich na chladné miesto. Podávame s kolieskami cibule, poliate zriedeným octom alebo citrónovou šťavou.

Doporučené prílohy :

chlieb

Obtiažnosť prípravy :

Stredná náročnost

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.