• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Nakladaný hermelín


Počet porcií :

4

Doba prípravy :

30 min.

Spôsob prípravy :

Iný spôsob

Ingrediencie :
Hermelín 4 ks
cibuľa 2 ks
cesnak 5 strúčik
feferónky
čili korenie
celé čierne korenie
mleté čierne korenie
mleté biele korenie
nové korenie
korenie provensálske
bobkový list
slnečnicový olej
Postup prípravy :
Na dno pohára nasypeme zopár guliek čierneho a nového korenia a pridáme bobkový list. Pripravíme si hermelíny, ktoré nakrájame na štvrtinky a každú jednu obalíme v zmesi čierneho a bieleho korenia, čili papriky a provensalského korenia a takto obalené ich kladieme do pohára. Jednotlivé vrstvy hermelínu prekladáme na kolieska nakrájanou cibuľou a cesnakom, feferónkami a koreninami až kým nie je pohár plný. Potom zalejeme slnečnicovým olejom, dobre uzatvoríme a na suchom tmavom mieste necháme aspoň pár dní odležať.

Obtiažnosť prípravy :

0

Poznámky :
Hermelín by mal byť naložený minimálne štyri dni, nech má čas vstrebať koreniny a nasiaknuť.

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.