• Dnes je: Štvrtok 22. mája 2025 meniny má Júlia, Juliana

Pangasius na špenáte

Kategória: Ryby

Počet porcií :

2

Doba prípravy :

30 min.

Spôsob prípravy :

Varenie

Ingrediencie :
filety z Pangasiusa 350 g
listový špenát 200 g
cesnak 3 strúčik
múka hladká 40 g
maslo 200 g
smotana sladká 0,5 dcl
cibuľa 1 ks
olej
soľ
korenie biele
Postup prípravy :
Filety osolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji. Cibuľu a cesnak pokrájame a orestujeme na masle, pridáme špenát a smotanu a povaríme. Dochutíme soľou.

Doporučené prílohy :

Varené zemiaky s kôprom

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.