Do vyšľahaných vaječných bielkov postupne primiešame cukor a spolu došľaháme. Pomaly primiešame vaječné žĺtky, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec kakao. Cesto vylejeme do tortovej formy (vystlatej papierom na pečenie) a upečieme vo vopred vyhriatej trúbe (185 °C, 25 – 30 minút). Upečený korpus vyklopíme a vychladnutý prekrojíme.
Plnka: jemný tvaroh dôkladne rozmiešame so smotanou a cukrom (najlepšie ručným mixérom celkom na hladko). Polovicu plnky natrieme na prekrojený korpus, poukladáme nakrájané jahody, ktoré potrieme zvyškom tvarohovej plnky a prikryjeme druhou polovicou korpusu. Tortu potrieme polevou z bielej čokolády a necháme v chlade stuhnúť.
Poleva: V smotane rozpustíme bielu čokoládu a krátko povaríme.