Z deci mlieka, droždia a lyžičky cukru pripravíme kvások. Múku, kvások a zvyšné ingrediencie zmiešame, vymiesime cesto a necháme 40 min. kysnúť.
Zatiaľ si pripravíme plnku: maslo roztopíme, pridáme cukor, kakao a dobre premiešame.
Vykysnuté cesto rozdelíme na dve polovice. Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme, celý plát potrieme roztopeným maslom (použijeme približne 15 – 20g masla) a na polovicu cesta natrieme kakaovú plnku (upotrebíme len polovicu pripravenej plnky, druhú použijeme na ďalšie cesto). Cesto zvinieme do závinu a prenesieme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Rovnako pripravíme aj druhú polovicu cesta. Oba kakaovníky zhora popicháme a necháme ešte 20 – 25 minút na plechu podkysnúť. Potrieme vajíčkom a pečieme vo vopred vyhriatej trúbe (190 – 200 °C) približne 25 minút do zlato hneda. Vychladnuté pocukrujeme a nakrájame.