Na masti do sklovita opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, jemne osolíme a narýchlo zo všetkých strán opražíme, aby sa mäso zatiahlo. Pridáme korenie, mletú rascu, jeden strúčik prelisovaného cesnaku, mletú červenú papriku, dobre spolu premiešame a krátko opražíme. Podlejeme horúcim hovädzím vývarom a dusíme do mäkka. Počas dusenia občas premiešame a podľa potreby dolejeme vývar. Keď je mäso mäkké, zaprášime múkou a dobre premiešame, aby sa nevytvorili hrudky. Pridáme zvyšok (dva strúčiky) prelisovaného cesnaku, podľa potreby dosolíme, dokoreníme a povaríme ešte 15 minút. Ku koncu pridáme scedený sterilizovaný hrášok, štipku sušeného majoránu a už len krátko povaríme. Na tanieri mäso posypeme strúhaným syrom. Podávame s dusenou ryžou.