Bravčové karé vopred nakrájame na hrubšie plátky, z oboch strán osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom, horčicou a paradajkovým pretlakom. Takto pripravené bravčové plátky dáme do hrnca alebo misy, pridáme malé množstvo oleja a necháme aspoň hodinu v chlade marinovať. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polkolieska, pikantné chilli papričky nakrájame na menšie kúsky. Namarinované mäso poukladáme na plech, na plátky naukladáme chilli papričky a cibuľu. Mäso podlejeme vodou (podľa veľkosti plechu, na menší plech postačí cca 60 - 100 ml), plech prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 200 °C približne 30 minút, potom odokryjeme a pečieme ďalších 30 – 40 minút. Počas pečenia mäso podľa potreby podlievame vodou a polievame výpekom, aby nebolo príliš suché.