• Dnes je: Streda 24. februára 2021 meniny má Metej

Mlynárska treska

Kategória: Ryby

Počet porcií :

2

Doba prípravy :

20 min.

Spôsob prípravy :

Varenie

Ingrediencie :
Aljašská treska 270 g
múka hladká 1 pol. lyžica
citrón 3 plátok
maslo 1 pol. lyžica
olej
mleté farebné korenie
mletá rasca
soľ
Postup prípravy :
Umyté filety z tresky osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou a jemne obalíme v múke. Takto pripravené tresky opražíme z oboch strán na rozpálenom oleji, prenesieme do misy na zapekanie, pokvapkáme roztopeným maslom, obložíme plátkami citróna a dáme už len na chvíľu do trúby zapiecť (180 °C, 8 minút).

Doporučené prílohy :

zemiaky

Obtiažnosť prípravy :

Nízka náročnosť

Recepty naše tipy

Prečo sa prejedáme a ako zastaviť obžerstvo.