Pripravíme si plnku: Osmažíme cibuľku, pridáme mäsko pokrájané na tenké slížiky, primiešame kečup, koreniny a soľ. Prudko opečieme, pridáme kukuricu, zahustíme hladkou múkou, primiešame vajíčka a necháme vychladnúť. Rozmrazené lístkové cesto si rozdelíme na tretiny a postupne každú rozvaľkáme na pomúčenej doske. Kraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom. Do stredu dáme mäsovú zmes a posypeme ju nastrúhaným eidamom. Cestíčko preložíme, aby nám vznikla menšia roláda. Prenesieme ju na vymastený plech a potrieme vajcom. Postup opakujeme a spravíme i druhú a tretiu roládu. (Ja som robila dvojitú dávku, tak preto je nafotených viac roládiek). Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 20 -25 minút dozlatista. Pokrájame, servírujeme a môžme si pochutnať.