Žĺtka vyšľaháme s troma lyžicami práškového cukru do peny. Bielka vyšľaháme, pridáme zvyšný práškový cukor a došľaháme. Do žĺtkovej peny postupne vmiešavame časť snehu z bielok a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
Cesto vylejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech a pečieme vo vopred vyhriatej trúbe na 170 °C približne 30 minút.
Kým sa pečie cesto pripravíme si smotanovú plnku a želatínu.
Smotanová plnka: Šľahačku v prášku vyšľaháme podľa návodu (miesto práškovej šľahačky môžeme použiť 250 ml klasickej smotany na šľahanie), zmiešame s kyslou smotanou a cukrom.
Želatína: Vodu (1/2 litra) zmiešame s cukrom, Zlatým klasom a džúsom v prášku. Premiešame a necháme zovrieť, potom odstavíme. Počas toho, ako želatína chladne, ju občas premiešame.
Na vychladnuté koláčové cesto natrieme smotanovú plnku, na ktorú naukladáme nakrájané broskyne (alebo iné ovocie) a zalejeme pripravenou vlažnou želatínou. Necháme v chlade stuhnúť (najlepšie cez noc v chladničke). Krájame na kocky a prípadne môžeme ešte ozdobiť šľahačkou.