Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame približne na 6 kúskov, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán na rýchlo opražíme na rozpálenom oleji.
Ošúpané zemiaky nastrúhame na širšom strúhači, pridáme vajcia, prelisovaný cesnak, podľa chuti soľ, čerstvo namleté korenie, majorán a premiešame. Ak zemiaky pustia príliš veľa šťavy, zlejeme ju. Pridáme múku, jemne vyžmýkanú a nakrájanú kyslú kapustu a znova dobre cesto na placky premiešame.
Na rozpálený olej kladieme lyžicou cesto, ktoré do strán roztiahneme, do stredu cesta položíme vopred pripravené mäso, na ktoré navrstvíme znova cesto (tak, aby cesto zakrývalo mäso, pretŕčalo a spojilo sa so spodným cestom v jeden celok). Keď sa spodné cesto upečie do chrumkava opatrne placku otočíme a upečieme aj z druhej strany. Upečené dáme na servítok odsať prebytočný olej.