Vopred si zlepíme piškóty pomocou ovocného džemu do dvojíc (budeme potrebovať približne 32 piškót – teda na 16 zlepencov).
V mise ušľaháme vaječné žĺtka, cukor a mäkké maslo do peny, pridáme múku s práškom do pečiva, kakao, rum (rum môžeme nahradiť malou kávovou lyžičkou rumovej esencie) a mlieko. Dôkladne rozmiešame, aby sa suroviny spojili a na záver vmiešame vyšľahané vaječné bielka.
Srnčí chrbát vymažeme maslom a vysypeme strúhaným kokosom. Do formy vylejeme polovicu cesta a poukladáme dva rady zlepených piškót rovnomerne pozdĺž celej plochy formy. Piškóty zalejeme druhou polovicou cesta a srnčí chrbát dáme piecť do vopred vyhriatej trúby na 30 až 40 minút. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Mierne vychladnuté upečené cesto vyklopíme z formy a po úplnom vychladnutí pocukrujeme a nakrájame na pláty. Zlepené piškóty krásne ukážu ako mačacie oči.